MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Mesaj Yazma Sorunu.
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
Arkadaşlar herhalde bu bolumu ben dolduracam.Big Grin
Sorunları benmı yasıyorum acaba merak ettım.Cool
sorun
Mesajları yazmak ıstedıgımızde cevap yaz butonuna basınca ana sayfaya yonlendırıyor, ayrıca mesajı yazıp smıley eklemek ıstedıgımız zamanda otomatık ana sayfaya yonlendırıyor.
Tabıı bu sorunlardan dolayı ınanın yazdıgım tum mesajlarım bır anda yok oluyor.Sad
Evet goruslerınızı ve ılgınızı beklıyorum. Tesekkurler.Smile
Merhaba ben bir sorun göremiyorum.. Biraz daha bahseder misiniz? Rolleyes
bende öyle bir sorun yok..çerezlerdenmi acaba.bende fazla anlamam ama..adminin yardımcı olmasını istiyorum .çünkü ondan başka kimse ler online olmuyor..Big Grin:DBig Grin

FoX Yazılan:
Merhaba ben bir sorun göremiyorum.. Biraz daha bahseder misiniz? Rolleyes

Merhaba, Smile
Yasadigim sorun soyle konuyu okuyorum cevap yaz butonuna basinca cevap yazma sayfasi degil, ana sayfa geliyor.
Ikincisi cevap yazarken kullanmak istedigim smileylerin ustunu tiklatinca cevap yazdigim sayfada cikartiyor, ana sayfa goturuyor
(bu mesaji bile yazarken smiley kullanmak istedim uzerlerine tikladim beni ana sayfaya atti.)
Ama anlayamadigim bu sorunu bir tek benmi yasiyorum.
Ayrica forum saati dogrumu, yazilan mesaj saatleri ve uyelerin yerel saat ayarlari dikkatimi cekti, ben kendi ayarlarimda bulundugum yerin yerel saat ayarlamasini yaptim benim profilimde dogru gosteriyor.
Bu mesaji Turkiye saati ile 16. 07 de yaziyorum bakalim yazilma saatini kac gosterecek.

Referans URL