MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Dağcılık Külübü Duvar Kağıtları
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
İÜDAKS WALLPAPERS

abi bende dağcı olabilirmiyim
amanın oda ni biri daha kendini kaybetti. biri pentagramı durdursun yaw..Smile:)Smile
eheheeh abii nolur bende dağcı olmak istiyorum abi dikey limittede vardıya böyle kazmayla falan uçuyomusunuz süper yaa ne yapmam gerekiyor abi sizinle nasıl irtibata gecebilirim lütfen cok istiyorum
kardeş onların hepsi filimlerde olur Big Grin:D hayal gücünü kullanıpta öyle dağcılığa felan mereak salma ne yapacaksın dağda bayırda insanlar yüz yıllardır bu günleri gelmek için çaba sarfetti sen neişn var geriye dönerek anlamadım ki

sen soruyu yanlış adama sordun. akıl veren benim gini biriyse senin işin zor

hocanın dediğini yap yaptığını yapma Big Grin:DBig Grin:DBig GrinTongue:PTongue
tosbik abi allahına beni kekleme abi nasıl film yaa adam atlıyo süper yaa ben öyle istiyom hem abi sen ilgileniyormusun bu işle ilgileniyosan bi yol göster nasıl yapacam nereye bas vuracam ...
bu mesaj kutusunu açan büyük ihtimalle biliyodur bu işin nasıl yapıldığını ama ben sana derim dertsiz başına dert açma Smile
tosbik sanırım sende dağcılıkla ilgileniyorsun dertsiz başına dert açma dedigine göre peki birşey sorcam ne gibi bi dert olacak ki dağcılık ne güzel gideriz dağa tırmanırız öyle action falan hoş olur yaa
bizimkisi latife canım sen ne yapmak istediğine karar verdiysen bize laf düşmez güzel spordur tavsiye ederim.
tospik peki bu sporu yapmam için ne yapmam gerekiyor okulda falan var mı böyle bir kulüp bana hiç denk gelmedi de heralde varsada calışmıyor ki duymadık hiç bişey ??
Sayfa: 1 2
Referans URL