MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: sitenin teması (anket)
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar sitenin tema(görünüm)ünü değiştirmeyi düşünüyorum.
mevcut tema ile ilgili görüşlerinizi belirtirseniz ve yukardaki ankete oy kullanırsanız sevinirim..
slm
forum üyelerini cogaltmak icin baska sitelerde reklam yapilamaz mi
bence cogunlukla uni ögrencilerinin olmasi sitede atmosferi degistrir,o yuzden uni forumlarinda konu acilip malatyalilari toplayabiliriz.bunun haricinde forum oyunlari oluyo,onlardan baslatilabilinir
mesela ;son 2 harf
ben ayse diyorum
bi baskasi sema diyor
ötekisi mahmut v.s

umarim fikrimi begenirsinizSmile
Fikir çok güzel...

Bunları yapmak siz değerli üyelerimizin elinde olan bişey. Diğer sitelerde reklam yapmak istemiyoruz açıkçası, genelde üyelerimiz ya bir arkadaşından duyup geliyor ya da arama motorlarından geliyor. Reklam imkanımız olmadığı için üyelerimize de sitenin tanıtımında büyük iş düşüyor... Desteklerinizi bekliyoruz...

Bu arada tema ile ilgili fikrimi belirtmen istiyorum.
Turuncu - yeşil olacak her türlü temaya evet diyorum. Bunun dışında bir temayı malatyaforum.net'e yakıştıramam çünkü...
renk konusunda bence uyumlu renkler secmissiniz,tam malatya ya ve kayisiya uygun...
görüsmek üzere
Yenilik güzel birşey hocam. Elimde bir kaç tane tema örneği var kodlarının üzerinde biraz oynanılır ise bu renklere yakıştırılabilir. Butonları da standart yapıdan çıkarıp daha çok özelleştirebilirsek güzel olur. Ayrıca reklam konusunda da kendi yayınlarımızdan link alıp link veriyoruz Google de biraz olsun yardımda bulunuyor..

Temaya ben bir bakacağım renk kalıpları bu uygunlukta devam etmesini istiyorsanız bu kalıpta uygun göze hitap eden bir tema bulacağım

Kolay gelsin..
%100 evet denilmiş ama değişildimi merak ediyom Smile
ewet ewet dediğiniz gibi olsun turuncu yeşil güzel olur [[/i][/b]
BİRAZ ACAYİP OLUCAK AMA SİTEDE CANLI SOHBET BÖLÜMÜDE OLSAYDI HARİKA OLURDU!
temada daha göz alıcı renkler kullanılsa mesela kırmızı-beyaz gibi bu tema sizcede çok donuk dilmi

jelibOn Yazılan:
temada daha göz alıcı renkler kullanılsa mesela kırmızı-beyaz gibi bu tema sizcede çok donuk dilmi

Sevgili Jelibon, bu renkler Kaysi rengine uygun olgugu icin kullanildi :up:

Sayfa: 1 2
Referans URL