MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Malatya'nın En çok.......... ihtiyacı var...
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
Ben diyorum ki bir devlet tiyatrosu ve büyük bir kültür merkezine çok acil ihtiyacı var... Başka??
Devlet Tiyatrosu...

Kesinlikleeeeee....

Bu arada çalışan bi belediye'ye de ihtiyacı var Malatya'nın...
cevre yolunda köprülü kavşak....
belediye çalışmalarını bu şekilde devam ettirirse daha çok şeye ihtiyacı olacak..
....trafik sorununa çözüm....
Harbi bi belediye başkanına ihtiyacı var....
bencede devlet tiyatrosu lasım bide daha iyi bir köy garajı Big Grin
Mavi minibüslerde bir çözüm lütfeeeeeeennnnnnn....
arkadaşlar bu kadar insanın burda yazdıklarından anlasılırki memleketimiz için olumlu ne olabilirse bişeler düşünmüşler elbette bende birşeyler düşündüm bizim memleketimizin inanıyorum ki büyük şehirlerden hiç bir farkı yok iller sıralamasına bakarsak en cok okuyan genc nufus malatyada var bu kadar okumus toplum varken bir kültür merkezimizin olmaması düşündürmekte halk kütüphanemiz allaha şükür  çalısıyor fakat içeri girdinizde sanki çok eski bir bina bakımı fazla yapılmamış gidenler görenler bilir haa dediim gibi alla sükür genede daha sonra arastırırsanız bole meskun mahallelerde bıle vakıflar okuma evleri bulunmakta dernekler vs  halk kendincede bişeler yapmaya çalışıyor.....      
Şimdi yazdıklarınızı okuyunca kafama bişey takıldı?
Kusura bakmayın yeni olduğum için konuları ve sitenin içeriğini tam bilemiyorum. Saçma bişey de yazmak istemiyorum açıkçası ama bu siteye sadece Malatya'da oturan arkadaşlar mı katılabiliyor?
Sayfa: 1 2 3
Referans URL