MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Elem,Sitem Yok Sevgilim...
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.

Merhaba!Ben geldim...
Yine mi diyeceksin,belki de benden bıktın , ama ne yapayım hep seni özlüyorum, sensizliğe dayanamıyorum...
Dün gece geldin yine rüyama ,bembeyaz bir elbise giymiştin,melek gibiydin...Sahi hep ben söylüyorum...Ben senin rüyana geliyor muyum?Ne renk bir elbise giymiştim.Of sevgilim ...Sırf sana söz verdiğim için ağlayamıyorum . Bir kez ağlasam yanında ,sana doyana kadar...Ama yok sana söz verdim...
Sensizlik beni yıpratmış , en azından arkadaşlarım öyle söylüyor.Elem , sitem yok sevgilim , sana söz verdim.yıpranmadım diyorum,ama dinletemiyorum...Sensizliğe ben sebep olmuşum , öyle mi?Ama ben seni çok seviyorum sevgilim , sana nasıl zarar verebilirim?sensizliği nasıl düşünürüm ? Yalan söylüyorlar değil mi?
hani geçenlerde bir gezi vardı.Eş olarak gidilecekti.Beni de çağırdılar.Ama sen yoksun ben kiminle gideyim..ne yapayım orada.Elem,sitem yok sevgilim,üzülmeyeceğim...
Üzülmeyeceğim diyorum,diyorum ama yine üzülüyorum bak yanındayım , doğruyu söylüyorum...Ah sevgilim niye gittin , beni bıraktın ... Niçin Özletiyorsun kendini bana ...Acı çekmem için mi?Sende mi herkes gibi düşünüyorsun,sensizlik benim yüzümden mi?Ben mi gömdüm seni bu kara toprağa ...Ben mi kıydım sana,ha söyle sevgilim,üzülmeyeceğim,sana söz verdim...
Ellerini tutmak sana sarılamak istiyorum,seni özlüyorum...Her gece yatmadan önce seni düşünüyorum .İzin verseler mezarının başından ayrılamayacak ,toprağını öpeceğim , koklayacağım...ama elem , sitem yok sevgilim ağlamayacağım...
Sevgilim , seni çok seviyorum , seni özlüyorum artık sensizliğe dayanamıyorum.Bunun için arkandan geliyorum...
shugarkıs
22.03.2008

Bizimle paylastigin icin tesekkurler shugarkıs :papatya:
gercekten cok güzel olmus, paylasim icin sagol...
Referans URL