MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Nicklerinizn anlamı ne?
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
Benim ismim ali 44 memleket imi basit yani...
Fox, zeki ve kurnaz anlamında..

pulcet Yazılan:
yok be aliciğim.asıl ben onlara dava açacam en az 5 forumda bu niki kullanıyom.ayrıca yutup imemem gibi büyük sitelrede kullanıyom.reklamlarını yapıyom beleşden...Big Grin:DBig Grindaha ne isterler demi Big Grin:D

Big Grin Big Grin Haklısın valla pulcet ben de olsam sesimi çıkarmam he... beleşten reklam Cool

Benim nickim Özdemir Asaf ,in begendigim bir siiridir.Smile
Burdan okuyabilirsiniz Wink
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
valla ben jelibon yemeyi çok sevdigim için jelibon bildigin meyvalı şekerleme (:
Benimkinin anlamı patron bir rap ci biz biraz değiştirdik pa.TR.on yaptık TR nin büyük olma sebebi Türkiye
sıkıntılı,yer yer nalet biriyim,içime fenalıklar basar ikide bir,şuna buna sinir olurum,bir siteye üye olurken seçtiğim rumuz da genelde bunu yansıtıyor galiba..yani şimdi,şöyle bi düşündüm de,yansıtıyormuş gibi geldi bana. : )
dadaşkızı erzurumluyum.bizde erkeklere dadaş denir.bayanlara denmediği için babam dadaş bende dadaşkızıyım,dadaşbacısıyım.
qaReJma yanı KarızmaBig Grin
bilinmeyen serseri
Sayfa: 1 2
Referans URL