MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Plotonik sanmıştım Keşke öyle olsaydı
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
ÜNİVERSİTEYE BASLADIM
Normal kontejyanlarda giremedigim üniversiteye ek kontejyan olarak lisede birlikte okudugumuz iki arkadasın yanına aynı bölümde okumaya gitmiştim.Küçük bi yer di burası gerek üniversiteliler olsun gerek helkı olsun herkes birbirini tanırdı.Dersler basladı ve beni bile sasırtacak kadar cok basarılı baslamıstım.Önce sınıfta sonra tüm bölümde ilgi odagı olmustum.Neredeyse dahi gözüyle bakacaklardı halbuki aynı derslerden lisede kalıyor zorla geciyodum.

İLK GÖRÜŞFizik dersinde büyük anfi de oturmus bizimkilerle muhabbet ediyoduk bilgisayar bölümüyle birlikte giriyoduk bu derse.Tabi bilirsiniz bu bölüm kız arkadaslarımızın daha cok terciH ettigi bi bölüm.Can sıkıntısıyla oturuken bi kız girdi içeri ve benim sag caprazıma oturdu.Ama bı kız ancak bu kadar güzel olabilir.Cok hosuma gitmişti o kadar masumane duruyodu ki hani insan der ya yaw alıcan vitrine koycan be öle bişeydi.Her görüşümde aynı hisleri uyandırıyodu bende bu bi hoslanma olsada aklımın ucuna bile gelmiyodu,o ve ben bana bakmaz diye düşünüyodum daha dogrusu.Zaten kızda cemaatte kalıyodu.İsmi lazım değil Ayse diyelim.

HATALARIM BASLIYORÜniversite cok iii gidiyodu dersler cok iii, arkadaslarımla cok güzel zamanlar geciriyodum zaten lisede birlikte okudugum arkadaslarımla genelde zaman geciriyodum.okulda da cok tanınıyoduk birbirimize baglılıgımızla ve benim derslerdeki basarımla.Ancak bi süre sonra arkadaslarımın ikisininde görüşmeye basladıgı kızlar oldu yalnız kalmaya baslamıstım.En iiisi birisini bulayım dedim.Hiç bişey hissetmedigim bi kız buldum konustum cıkmaya basladık.Bu arada aysede birisiyle cıkmaya baslamıstı.En basta memelekette bi çıktıgı vardır diye düşünmüştüm ama yokmus.Memleketlerimizde aynıymıs bizim sınıfta aynı cemaat evinde kalan bı kız arkadastan öğrendim.
Cıktıgım kızla fazla sürmedi ayrıldık duydum ki ayse de sevigilisinden ayrılmıs.Aklıma arasıra konusmak geliyodu ki tam, izmirli yakın bi arkadas ayseyle cıkmaya basladıgını soledi tabi yarım saat gecmedi ayrıldıgınıda.Neden olarakta bı kac arkadasın kız için ileri geri konusması dedi.İşte bu kötü haberdi cünkü arkadsın yarım saaatlikte olsa cıktıgı bi kıza ben teklif etmezdim,edemezdim
Okulda yeni bi kız arkads arıyodum.arkadasların bahsettgi bi kız vardı erkeklerle cok içli dıslı, erkek arkadsıyla otelde kalabilecek kadar rahat, bende zaten bole bişey arıyodum hem zaman gecireyim,karsılıklı ihtiyaclarımızı görelim hemde hiçbişey hissetmeyelim birbirimize karşı.Mayıs ayının sonu gibi cıkmaya basladık.zaten okulda cok konusulmustu cıkmaya baslamamız bütün akrdaslar cok iiis secim dilaver aman tutulma oku oku bırak diyodu.Kızda kendi cevresinde benim için parasını yemek için cıkıyom diyomus.
Bu kızla cıkarken cemaatte kalan bı kız dilaver o kızla fazla cıkmadan ayrılcak benle cıkacak kimse bakmasın diyomus.Ben nerden bileyim ayse oldugunu bizim sınıftaki kız arkadaslara kim oldugunu bile sormadan ben kimseyi istemiyorum kim olursa olsun o kıza soleyin dedim.Çıktıgım kız bana cok baglanmıstı bense ona sadece cinsel olarak bakıyodum yaz tatiline girerken ayrılacaktım ama olmadı kızdan ayırılamıyodum biraz cinsellik biraz acıma, olmuyodu yaz tatiline girdik ve cıktık.Değişen bişey yoktu ben ayrılamıyodum kızdan.Yeni dönem basladı.
Bu arada aysenin benden hoslanıdıgnı ögrendim hatta sırf ben birisiyle cıkmaya basladım diye oda okulda bi cocukla cıkmıs ve ben ayrılınca oda ayrılmıstı, cocukta benden nefret ediyomus.Her ayseye ne güzel bi kız diye baktıgımda ayse ona teklif edecegimi düşünüyomuş mutlu olmalıydım ama cıktıgım kızdan ayrılamıyodum ki artık ben bile sevdigime inanıyodum, ayrılamıyacagıma inanıyodum.Kız hayatımı kemiriyodu arkadaslarımın hepsiyle aram bozuldu.
Okul bitti üniversite hayatım dan kalan hiç bi arkadsımla görüşmüyorum aram bozuk cıktıgım kızla gectimiz ay ayılabildim ayse için gec kaldım tabi artık önume dahi cıksa konusmaya yüzüm yok soleyecegim bişeyim yok anlatsam inanırmı sizce yok bence hatta belki birisini coktan bulmus unutmustur beni okadar güzel bi kızın bos kalmsı beklenmez tabi.
Şu an cok mutsuzum nefsime hakim olamamıstım sonucunda belkide hayatımın kadını olacak bı kızı ben elimin tersiye itmiştim bile bile (bazen düşünüyorumda keske platonik olsaydı bu kadar üzülmezdim heralde ...)

Alıntı[/color]
Aslında günümüz gerçekleri ni gözler önüne seren bir hikaye..
Anlıyacağınız Gerçekten Aşk bitti..İnsanlar birbiriyle Aşk değil daha çok çıkar ve ihityaçlar için çıkmaya başladılar.....
Referans URL