MalatyaForum.Net

Sayfanın tam versiyonu: Yalnız Değilsiniz..
Şuan tam olmayan bir versiyonu görüntülüyorsunuz. Siteyi görüntülemek için, buraya tıklayınız.
Gurbetteki Malatya'lı arkadaşlar..yalnız değilsiniz..Memleketinize özgü aradığınız herşeyi veya yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz..Smile
Ben gurbetteyim Trabzonda yım hiç bişi paylaşmıcam ben 4ever Malatya diyorum sadece Big Grin
ben de adıyamanda okuyorum şükür ki yakın istediğim zaman dolmuşa atlayıp geliyorum
İstanbul'dayım... malatya'yı çok özledim.. özellikle o eşşizz suyunu kana kana içmeyi..Sad:(Sad:(
evt ya bende özledim..neyse kısmetse 10 güne evde olcam Big Grin

mmyo34-44 Yazılan:
İstanbul'dayım... malatya'yı çok özledim.. özellikle o eşşizz suyunu kana kana içmeyi..Sad:(Sad:(

şaka bi yana malatya'nın suyu gerçekten çok soğuk oluyor.. insanın içtikçe içesi geliyor... Smile

gurbetteki arkadaşlar malatyayı ne kadar özlediğinizi tahmin edebiliyorum....

bende İstanbuldayım ve gerçekten bende en çok suyunu özledim gerçi herşeyini özledim ama malum burada suyun değerini daha iyi anlıyoruzSmile
Malatya'nın suyu harika...

Özellikle pınarlardan akan buz gibi sulara doyum olmuyo valla...
slm malatya yalnız degiliz ama yalnızlık hissedenlerin yalnızlıgını paylaşıyorum ve sizleri seviyorum canımsın MALATYA
ben malatyada doğdum ama hiç gitmedim ve malatyalı bi kardeş arıyorum eğer varsa kız erkek tanışmak isterim insanlarının çok iyi ve cana yakın olduklarını duydum ve tanışmak isterim msn ile tanışabiliriz *** bu benim msn adresim tanışmak isterim eklerseniz şimdiden cok teşekkür ederim...

ProjectPlus Dipnot: MSN bilgilerinizi profilinizden veriniz. Forumda MSN bilgisi verilmesi yasaktır. (Uyarı 2)
Sayfa: 1 2 3
Referans URL